Matskatter i hjertet av Kvadraturen

Frister det med smakfulle retter fra ferskvaren eller nybakte kaker? Hos Meny på Torvkvartalet finner du alt du trenger til hverdagen. Og festen!

-Det viktigste for oss er at kundene skal oppleve ekte handleglede i butikken vår.

Jarle Storfjord, kjøpmann hos Meny på Torvkvartalet, ønsker velkommen inn til Kvadraturens største matbutikk med over 1100 kvadratmeter med dagligvarer og matskatter.

Her sørger 40 ansatte daglig for at frukt- og grønnsakstorget, ferskvaredisken, osteavdelingen, bakeriavdelingen og de andre hyllene med breddeutvalg skal være lokkende til de små og store handlene.

Foto: PMSør Brandstudio
Ferskvaresjef Helene Stenbråten

Matskatter fra Norge

Det er trygt å si at Meny er den eneste matbutikken i Kvadraturen med en skikkelig ferskvaredisk. 

Her finner du blant andre ferskvaresjef Helene Stenbråten, som presenterer de rykende ferske rettene fra varmeskapet.

Stenbråten er selv utdannet butikkslakter og brenner for å tipse både stamkunder og nye kunder om de gode råvarene du kan velge til hverdagsmiddager eller til vårfesten. 

Hun trekker spesielt fram Menys eksklusive avtale med Prima Jæren, som leverer kjøtt i særklasse.

-Vi har vanvittig mye bra kjøtt som angusbiffer, angusburgere, tomahawk-entrecôte, ulike spareribs, t-bone steaks og ikke minst mye godt tilbehør, sier Stenbråten og legger til:

-Når det kommer til sjømat har vi også et rikt utvalg med fersk fisk, reker og skalldyr. Vi har rett og slett noe for enhver smak.

Kvadraturens lunsjsted

Ferskvaredisken er også et svært populært tilbud til byens mange lunsjkunder, som vil unne seg en pause i en hektisk jobbdag. 

Vil du ha noe lettvint finner du en egen take away-avdeling, samt en egen disk med «heat and eat»-retter som for eksempel fiskesupper eller kyllingsupper.

-Rettene fra varmeskapet vårt er utrolig populære, og helt perfekt for dem som ikke rekker å lage mat i lunsjen. For dem som foretrekker baguetter har vi også dagsferske ferdigsmurte varianter å tilby hver dag, sier hun.

Ferskvaren byr også på smakfulle pålegg som roastbiff, jegerskinke, og ikke minst ulike salater i løs vekt. 

Like ved finner man den store osteavdeling med håndskårede oster fra ulike leverandører i Norge og utlandet, som kan kombineres med smakfulle chutneys og gode kjekser.

Hvis det er desserter du er ute etter, har butikken også en rekke ferske og ferdige kaker og bakevarer.

Ny "frokostfløy"

Den travle og populære matbutikken har både oppgradert og utvidet lokalet etter oppstarten. Seneste oppgradering har vært utvidelse av en egen «frokostfløy» med enda flere ferske bakevarer enn før, samt et rikelig utvalg med pålegg og ulike frokostvarer. 

-Det var riktig timing for oss å utvide, siden det er ingen hemmelighet at denne butikken går som det suser. Det skader heller ikke at man har byens flotteste parkeringshus rett ved inngangen vår, smiler Storfjord.

Han legger til avslutningsvis:

-Hos oss finner du alt du trenger av matvarer til hverdagen, men også til konfirmasjonsfesten, bursdagsfesten eller til vårfesten.

Foto og tekst: PMSør Brandstudio