Julemat på Fiskebrygga

Fiskebrygga byr på gode matopplevelser hele året. Som kjent er fisk og skalldyr på sitt aller beste om vinteren - og dermed bør Fiskebrygga være et førstevalg også om vinteren. 

Pieder Ro

Pieder Ro serverer fersk sjømat og spennende sjødelikatesser som speiler sesongens råvarer rett utenfor døra. Restauranten strekker seg også utenfor kystlinjen - de samarbeider de med lokale jegere som leverer vilt fra Setesdalsheiene. Kjøkkensjefen kan du også møte på i heia på jakt etter skogens skatter for å gi deg en autentisk smak av den norske naturen.

På Pieder Ro serverer de en smakfull julemeny. Her får du noen av våre  mest elskede juleretter: saftig ribbe, mørt pinnekjøtt og den klassiske lutefisken. Alt er tilberedt med ekspertise for å gi deg den autentiske julesmaken. Kjøkkenet tar også noen spennende svinger. Du kan for eksempel smake flekksteinbitt, en spennende rett som gir deg smaker fra havet med en ny vri.

Dolly Dimples

Dolly Dimples har en avslappende og innbydende atmosfære. Den hjemmekoselige restauranten er perfekt for samlinger med
venner, familie eller kolleger i den hektiske førjulstiden.

Her har du valget mellom en imponerende variasjon av pizzaer, alt fra klassiske favoritter til spesiallagde varianter. Enten du
foretrekker en tidløs pizza Margherita eller vil bygge din egen, kan du være sikker på at den hemmelige sausen setter en unik smak
på pizzaen.

I tillegg til den gode menyen har restauranten et spesielt rom for arrangementer og kurs. For en ekstra dose julemagi har
restauranten også skapt en nissehage som huser over 100 nisser. Det er en attraksjon i seg selv.

Hos Moi

Hos Moi ligger idyllisk til på solsiden av Fiskebrygga. Her møtes du av et originalt interiør og et seaside-rom som gir en perfekt nærhet til sjøen like mye på vinteren som på sommeren.

Eier av restauranten, den anerkjente kokken Trond Moi, er mer enn snittet opptatt av å kombinerer førsteklasses lokale råvarer med delikatesser fra hele verden. Smak og kvalitet er i fokus. Kjøkkenet henter sin hovedinspirasjon fra det franske kjøkkenet. Du kan glede deg til forretter som for eksempel bestselgeren «Kamskjell 2 die 4». Den serveres med fritert kapers, ørretrogn, gressløk og smørsaus. Hovedrettene spenner fra saftige biffer til smørstekte fiskefileter. Velg mellom à la carte eller smakfulle småretter. 

PS! Besøk også gjerne vinbaren "The Red Dot Winebar" - Hos Moi sin egen "hemmelige" vinbar like bak restauranten. Se etter den røde døren! 

Fiskeeksperten Reinhartsen

Reinhartsen er en institusjon og moderne tradisjonsbærer på brygga. Med eget fiskemottak, produksjon, catering, kjøkken ogutsalg, er Fiskeeksperten Reinhartsen et populært stoppested i byen. Her finner du sjømat av ypperste kvalitet i fiskedisken. I tillegg har de også godt utvalg av vilt og andre spesialiteter. Et sikkert valg i vinter er Reinhartsens NM-vinnere, nemlig røkt og gravet laks og ørret. Produktene er røkt i eget røykeri på Fiskebrygga, og smaker altså så godt at de har blitt kåret til Norges beste!

Fagfolka hos Reinhartsen hjelper deg mer enn gjerne med råd og tips til hvordan tilberede fisk, sjømat og annet. Her kan du også få hjelp til filetering og du kan kjøpe tilbehør i form av sauser, dipper og annet godt. Kom gjerne innom for en matprat. Og husk: fisk og skalldyr smaker aller best på vinteren! 

Restaurant Amigos

Restaurant Amigos, byens velkjent meksikanske restaurant,finner du ved vannkanten på Fiskebrygga. Den familiedrevne restauranten har holdt på i over 30 år, og er kjent for god og autentisk meksikansk mat som er laget fra bunnen av. Restaurant Amigos introduserte kristiansandere for retter som enchiladas, quesadillas, tacos og burritobowls. Rettene er gjengangere i menyen, og stamkundene er trofaste til favorittene sine. Amigos har også en stor barnemeny og er populær sted for mange barnefamilier. Generelt sett har Amigos et stort og variert publikum. 

Selv om sommeren er høysesong på Fiskebrygga, byr vinteren på en unik sjanse til å oppleve restauranten på en særegen måte.

Kirkens Bymisjon

Innerst på Fiskebrygga finner du Bymisjonskafeen. Her får du rett og slett servert det som er en av byens beste lunsjbuffeter. Bymisjonskafeen er en allsidig møteplass for byens befolkning. Det er også kreativt verksted og kapell som alle som ønsker det kan besøke. I en tid hvor familie og venner samles,  er bymisjonskafeen et alternativ for alle som ønsker en god prat, lunsj, en nystekt vaffel eller en varm kopp kaffe.