SMAK AV JUL I KVADRATUREN!

Sprø ribbe, nydampet pinnekjøtt eller flakete juletorsk! Nå er det tid for julemat i byen!

Klassisk jul hos Dronningen!

Hos Dronningen på Hotel Norge får du alt som er godt til jul; Deres populære buffet i helgene før jul er en sikker vinner; Alt av julemat, kaker og desserter på et og samme bord! 

Tradisjonsrik jul på Clarion Ernst

Treet er pyntet og festbordet dekket; Hva med en deilig frokost, en hyggelig lunsj eller uforglemmelig julefest? Teamet hos Clarion Hotel Ernst ser frem til lage deilig julestemning med tradisjonsrik julemat til deg!

 

Populær julelunsj!

En velfortjent pause i julestria får du på Scandic Hotel Bystranda: Nyt en bedre julelunsj sammen med kolleger, eller legg julebadet til nabo'n Aquarama og avslutt med en deilig julebuffét! 

Søndag 3. desember er de familiejulebord. Bestill bord på telefon 21 61 50 01.

Grenseløs julemat!

Julelunsjklar? Hos Grenseløs Restaurant står julebuffeten dekket mandag til fredag fra 11.30 til 14.00 frem til jul! Kom og nyt julens gode smaker!

Tre søndager før jul blir det også familiejulebord!

Julen har kommet til Naboen!

Ta deg en førjulspause - midt i Markens. Hos Naboen kan du velge i flere nydelige, tradisjonelle retter som oser og smakerav jul! Her skal det hverken stå på ribbe eller pinnekjøtt.

Flere i selskapet? Hos Naboen kan du holde juleselskapet i egne lokaler og bestille fra deres egenkomponterte selskapsmeny bestående av innbydende toretters- menyer!

Flere julefavoritter!

Kristiansand har de senere årene utviklet seg til å bli en by med mange restauranter, spisesteder og barer med godt utvalg i vin og coctktails. 

 

Noen steder som gjør julekvelden i byen komplett:

📌 Club21: byens beste utsikt? Ligger i toppetasjen hos Hotel Caledonien. Serverer klassiske drinker, øl og et utvalg av vin. Du drar hit for utsikten, chill stemning, musikk og god cocktails. 

📌 Gvino: Julestening og hygge -helt ytterst i Kanalbyen! Kom innom for en vinsmaking, et glass før eller etter og få litt ekstra luft i luggen! Natia og teamet er klar for ønske deg en fantastisk jul med edle dråper fra Georgia.

📌 Bakgården Bar: Nå i ny drakt på Torvet, men fremdeles en klassiker i byen! Kjent for å servere byens beste cocktails. 

📌 Vinbaren Café Rasmus: en av våre favoritter i Markensgate. Meget god mat, men visste du at de også har et veldig potent vinkart? Derav "vinbaren". Følg med når de arrangerer vinsmakingsevent, eller ta turen innom for et glass vin eller to i baren. Anbefales! 

📌 Restaurant Sjøhuset: der Markens møter havet! Beste beliggenhet i østerhavna. Kjent for sitt veldig gode kjøkken, og har egen vinavdeling som bør testet ut. Her kan du komme helt på egen hånd for å ta et godt glass vin, eller du kan bestille vinsmaking sammen gode venner eller kolleger. Har de siste årene investert mye å bygge opp "vinkjelleren". Hørte vi moules frittes og vin? 

📌 Teateret, Kongensgate: et nedpå og sosialt sted som huser en rekke kule konserter og arrangementer. I baren får du bra cocktails, vin og øl.