MØBELUNIVERSET I KVADRATUREN

Visste du at du finner noen av landsdelens beste interiør- og møbelbutikker i Kvadraturen? Stikkord er norsk og skandinavisk design og samarbeid med toneangivende europeiske møbeldesignhus. 

ATELIER RIBE

I Byhaven på hjørnet av Tordenskjoldsgate og Kirkegata har Richard og Kamilla Ribe bygget sin drømmebutikk.

Her vandrer du inn i et univers med møbler og interiør fra danske og europeiske designfavoritter. Her får du også hjelp til riktig belysning, valg av tepper og gardiner som "former" rommet. 

MØBELGALLERIET

Byens største møbelbutikk:  500 kvm fylt med det beste av norsk og skandinavisk møbeldesign.  

I mer enn 25 år har eier og gründer Øystein Sørensen brent for å levere noe av det beste norsk og skandinavisk design til kundene. 

GRINDBERG OLIVIAS HUS

Olivias Hus og Grindberg Møbler er to aktører som gjennom flere år har markert seg om noen av landsdelens beste på interiør. Nå er disse to interiørhusene slått sammen, og du får det beste fra begge under samme tak i krysset Markensgate/Dronningensgate.

Hos Grindberg Olivas Hus får du den lyse og stilrene skandinaviske designen i kombinasjon med litt røffere og fargerike kontraster.  

 

MILLA INTERIØR

Milla Interiør i Dronningensgate er ikke størst i areal, men er en møbelbutikk som mange kunder har merket seg som favoritt. Beathe Bakke har i mer enn 15 drevet sin interiør- og møbelforretning i Kvadraturen. - Litt luksus men samtidig nedpå og avslappende stil det er oss, sier Beathe.

Italienske Gerbasoni, franske Home Spirit, danske Nocturnals og ikke minst interiørperler fra Jonathan Adler er er noe av det du finner i utvalget. 

 

Andre favoritter

I Kvadraturen har vi noen av de beste interiør- og utstyrsbutikkene i landsdelen. Visste du at du også finner kjøkkenleverandører, baderomseksperter, Sørlandets største utvalg i gardiner og tapet i byen? 

Av andre steder verdt og nevne for møbler og utstyr: 

📌 Hopeful i Kirkegata: Jepp! Her har de også et utvalg av sofaer, bord og stoler samt tepper. Fører produsenter som Jakobsdal, Bloomingdale, Beisla, Angui, Cervinia, Tenderflame peis Halvor Bakke design 

📌 No1. Gave & Interiør: størst på interiør, men har også småmøbler som lenestoler, lamper, tepper m.m. 

📌 Hansen & Co: kåret til Norges beste interiør- og desingbutikk to år på rad! I butikken er det ved første øyekast interiør som dominerer i utstillingen, men her finner du både "den spanske stol" fra Fredricia, stoler fra Hay, de gode stolene fra Jonas Ihreborn, teppene fra Ferm Living m.m. 

📌 Upstairs: her finner du diverse småmøbler til en overkommelig pris.

I byen finner du selvsagt også Clas Ohlson, Nille og KID - som alle har utvalg av småmøbler, tepper, lamper med mer.   

 

 

Atelier Ribe: skulptur Michael Rieu

Atelier Ribe: skulptur Michael Rieu

Grindberg Olivias Hus: hyllesystem fra String

Grindberg Olivias Hus: hyllesystem fra String

Milla Interiør: vase fra Jonathan Adler

Milla Interiør: vase fra Jonathan Adler

Møbelgalleriet: den klassiske gyngestolen fra Wegner

Møbelgalleriet: den klassiske gyngestolen fra Wegner