De nyeste spisestedene i Kvadraturen!

Det er mye god mat og drikke i byen - her er noen nyheter du bør sjekke ut!

Ingen døgnflue!

Redaksjonens anbefaling akkurat nå: Flua Pizza i Skippergata 43!

Håndbakt surdeigspizza, italienske råvarer - og fantastisk stemning!

Asian fusion hos Minami!

Tekstur, smakskombinasjoner og lukter som får tenne til å løpe i vann; Hos Minami i Tollbodgata serveres det asian fusion med bestselger som kylling satay, asiatiske tacos og teppanyaki-sharingfat! DIGG! 

Internasjonal touch hos Minami Kristiansand
Internasjonal touch hos Minami Kristiansand

Setter byen på vinkartet!

Ny på kartet i Kvadraturen er Gvino; mest kjent for sine georgianske viner, men supplert med deilig snack-meny, sjøutsikt, eventer og jazzkvelder gjøres kvelden i Kanalbyen perfekt!

 

Bakgården bar i ny drakt!

Stedet for livsnytere: Lunsjsted på dagtid - cocktailbar på kveldstid! På menyen finner du favoritten Idaho Pleasure og husets populære biffgryte.

I glassene får du servert klassiske cocktails fra byens mest erfarne bartender-team!

En publikumsfavoritt!

Middelhavstemning - midt i Markens! Le Monde Tapas er for mange en stor favoritt - og det perfekte sted for sosial delemat! I november åpner Le Monde Tapas sin nye andreetasje - dobbelt så mye middelhavstemning og enda flere selskapsmuligheter! 

Testet disse stedene?

Kristiansand har de senere årene fått flere nye spennende bakerier og spisesteder - her er flere tips.

 

Smak deg rundt i byen!

📌 The Royal Corner: Smak av middelhavet i Dronningensgate! Mange gjester returnerer gang på gang til The Royal Corner! Hos Rezan blir du tatt godt vare på - og vi anbefaler varmt meze'n! Byens beste?

📌 The Odd Bakery: Hos Ørjan og gjengen på The Odd Bakery handler det om surdeig! Fantastiske brød, croissanter med lag på lag av luftig smørdeig, kardemommeboller så myke at de kan brukes som hodepute - og lekre makroner og bakst! Sjekk også ut lunsjdealen de har hver uke - nydelig! .

📌 Nord Cafe: Bagels & Brew:  Her finner du Kvadraturens beste utvalg i ferske bagels med ingredienser og fyll fra hele verden: Alt fra den klassiske bagelen fra New York til smaker inspiert fra Italia og Norge! Kvalitetskafe har de også!